Företagsflaggor och Reklamflaggor

Genom en snygg och ren företagsflagga så ser kunderna var ni finns. Den bidrar även till att förstärka den lokala marknadsprofilen på ett intresseväckande och seriöst sätt. Tack vare goda flagg-kunskaper och lång erfarenhet inom organisationen kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser på företagsflaggor och reklamflaggor. Liten eller stor flagga, en eller tusentals - Tveka inte att kontakta oss

Företagsflagga med maximal slitstyrka och kvalitet

När det gäller flaggor är det viktigt att inte kompromissa med kvalitén. Snygga och hela flaggor förstärker marknadsprofilen. Dessutom kan man räkna med att hög kvalitet leder till en förlängd livslängd och därmed bättre ekonomi. Våra företagsflaggor tillverkas med maximal slitstyrka och kvalité. Flaggorna tillverkas som standard i en 160g marinpolyester med högsta slitstyrka, som är sydd med dubbel eller trippel kantsömnad samt ytterligare förstärkt sömnad i hörnen. Flaggryggen är i ett förstärkt polyestermaterial där plastclipsen är fastsydda.

 

Tryckstandard

Motivet trycks med genomtryck. Det innebär att motivet i enlighet med standard blir spegelvänt på baksidan av flaggan. Trycket på flaggan sker i upp till 8 färger på vit botten. Vi trycker även digitalt på 115g stickad polyester, detta kan vara ett bra alternativ vid mindre antal och/eller tillfällig exponering. Generellt rekommenderar vi screentryckta flaggor för bästa resultat och totalekonomi.

 

Flaggmallar och pris

Logga in som återförsäljare och klicka på priskalkylator. Fyll i storleken på den flagga du önskar pris på, ditt pris kommer då automatiskt och du kan ladda ner en flaggmall i rätt storlek och format.

Priskalkylator (länk)

Stående reklamflagga

Stående reklamflagga

Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron